PRAKTICKÁ ČASŤ MATURITNEJ SKÚŠKY V NOVOM SENZORICKOM LABORATÓRIU

Po slávnostnom otvorení a vylosovaní tém sa maturanti presunuli do priestorov nových senzorických laboratórií, kde vykonávali senzorickú analýzu potravín. Senzorické hodnotenie je prvou informáciou o potravine z fyziologického hľadiska. Hodnotí sa vzhľad, vôňa, chuť a konzistencia. Tieto znaky vnímame zmyslovými orgánmi.

              Potom študenti pokračovali v hodnotení potravín pomocou analytických metód, kontrolovali kvalitatívne a kvantitatívne znaky potravín  a výživových doplnkov  v chemickom laboratóriu. Na tretí deň čakala maturantov športová časť, v rámci ktorej zostavovali výživové programy pre športovcov a predvádzali  svoje telesné zdatnosti.

               Zrekonštruované nové moderné laboratórium dodalo maturitným skúškam nádych čistoty, vôňu novosti a vytvorilo príjemnú atmosféru  pracovného prostredia.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Apríl 2022 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4

od 04.4.2022 do 08.4.2022

5

od 05.4.2022 do 05.4.2022

od 04.4.2022 do 08.4.2022

6

od 04.4.2022 do 08.4.2022

7

od 07.4.2022

od 04.4.2022 do 08.4.2022

8

od 04.4.2022 do 08.4.2022

9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30